Kuvia

purjevene vuokrataan turku fun4us finngulf 33 hanka-min

Sisäkuvia veneestä

Salonki

Salongissa on taittuva pöytä jonka ympärille mahtuu ruokailemaan kuusi henkilöä.Molemmille sohville mahtuu aikuinenkin nukkumaan. Salongissa on säilytystilaa kaapeissa, joista osassa kuitenkin on veneen tarvikkeita (mm. merenkulkuvälineitä ja astioita). Sohvien alla ei ole ylimääräistä säilytystilaa.

purjevene finngulf vuokrataan turku sisakuva salonki 1

Pentteri

Uuniliesi on riippukiinnikeinen, joten seilatessakin on helppo laittaa ruokaa. Tiskialtaaseen tulee sekä merivesihana että makeavesi. Kylmäboxiin mahtuu hyvin suurikin määrä ruokaa ja sen käyntiääni on hiljainen.

purjevene finngulf vuokrataan turku sisakuva keittio pentteri

Navigointipöytä

Pöydän sisällä ovat merikorttisarjat. Sähkötaulu mittaristoineen sekä VHF sijaitsevat yläpuolella.

purjevene finngulf vuokrataan turku sisakuva navigointipoyta navigointimittarit

Perähytti

Perähyttiin mahtuu kaksi aikuista nukkumaan. Hytin toinen puoli on hieman matalampi sillä se sijaitsee sitloodan alla. Hyllylle saa paljon tavaraa ja vuoteen alla on lisää säilytystilaa.

Perähytissä on oma vaatekaappi sekä suljettava ovi.

purjevene finngulf vuokrataan turku sisakuva takahytti perahytti

WC

Altaaseen tulee makeavesi ja käytössä on myös käsisuihku. WC:ssä sijaitsee sadevaatetanko, jotta märät vaatteet saadaan pois sisätiloista kuivumaan. Veneessa on septitankki ja kannella septin tyhjennyspiste.

purjevene finngulf vuokrataan turku sisakuva wc

Keulahytti

vuokravene finngulf 33 keulahytti turku-min
Fun4Us keulahytti

Veneen keulaan mahtuu hyvin kaksi aikuista nukkumaan. Punkkien reunoilla sijaitseville hyllyille saa helposti paljonkin tavaraa säilytykseen. Hyllyjen reunat ovat korkeat, joten taravat eivät tipu kovassakaan merenkäynnissä. Keulahytissä on punkkien alla runsaasti säilytystilaa sekä erillinen vaatekaappi kummallakin puolella. Keulahytissä on suljettava ovi.